Vreemde valuta in Twinfield

Inlezen of handmatig toevoegen?

Gebruikt u Twinfield voor één of meerdere administraties? En doet u zaken doet buiten de eurozone? Dan is de kans groot dat u met vreemde valuta te maken heeft.  Twinfield is ingericht voor het werken met vreemde valuta.  Voor het aanmaken van (vreemde) valuta en het bijhouden van wisselkoersen zijn verschillende manieren. Dit kan handmatig of middels een geautomatiseerde koppeling. 

Wisselkoersen inlezen in Twinfield met een automatische koppeling

Het bijhouden wisselkoersen en het aanmaken van valuta in Twinfield kan zo worden ingericht dat u er nauwelijks omkijken naar heeft. Dit kan door het automatisch inlezen van wisselkoersen. Hierbij hoeft geen bestand te worden geïmporteerd. Met de automatische koppeling van iQurrency werkt het inlezen zeer eenvoudig. Deze online dienst werkt dagelijks automatisch valutakoersen bij in Twinfield en Exact Online administraties. 

Deze dienst werkt snel en foutloos. Door de koppeling met de ECB en de Open Exchange Rates (OER) is deze dienst mogelijk voor meer dan 200 valutawaarden.

Bekijk de uitlegvideo (2 minuten)

iQurrency een maand gratis proberen

Het uitproberen van iQurrency kan door gebruik te maken van de één maand gratis proefperiode. Wanneer het niet naar wens is mag u kosteloos opzeggen. Het testen is erg laagdrempelig omdat u binnen enkele minuten uw administratie(s) kan koppelen en er geen installatie- en opstartkosten zijn.

Zo doet u dat

2.

Connect iQurrency met Twinfield

3.

Selecteer uw administraties en valuta’s

Nog niet toe aan deze geautomatiseerde oplossing?

Valutakoersen bijwerken kan ook handmatig

Handmatig wisselkoersen aanpassen

Het handmatig vreemde valuta aanmaken en aanpassen in Twinfield kan op de volgende manier. Ga naar  instellingen -> administratie-instellingen -> valuta’s. Hier kunt u vreemde valuta aanmaken op basis van de ISO code van de valuta. Het aanpassen van de wisselkoers kan in het tabblad koersen.

Voorkom fouten en bespaar tijd

U zult ontdekken dat handmatig bijwerken of periodiek importeren telkens een actie van u vergt, waar u op moet letten. Er kunnen fouten optreden of u vergeet het een keertje. Dat kunt u dus voorkomen met onze automatische koppeling. Heeft u toch nog vragen of wilt u meer weten over onze dienst? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.