Nieuws

Ontdek het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen omtrent iQurrency.

De Geschiedenis van de Franse Franc

Nu de vakantie weer dichterbij komt, kunnen we gaan genieten…

4  interessante inzichten na analyse van 55 miljoen transacties 

Vreemde valuta, hoe vaak komt dat eigenlijk voor in een boekhouding?…

iQurrency: gebruiksvriendelijk en kostenbesparend.

In gesprek met Leandro Garcia Client Director/Manager Finance Corporate Expansion bij Trustmoore over zijn ervaringen met iQurrency.

Twinfield adviseert iQurrency voor foutloze valutaberekeningen

iQurrency, het innovatieve online software platform voor valutabeheer, wordt steeds vaker toegepast in de boekhoudpakketten van Twinfield. Lees meer:

Twinfield en iQurrency; een winstgevende combinatie

iQurrency is werkt al meer dan 15 jaar met Twinfield en is gecertificeerd partner. In dit artikel deelt Fred Wevers, Partnermanager bij Wolters Kluwer (Twinfield), zijn ervaringen met iQurrency

iQurrency nu ook in de Exact Online App Store

Vanaf nu kunnen klanten van Exact in zowel Nederland, het VK, Duitsland, Amerika, Spanje, Frankrijk en Duitsland ervaren wat het gebruiksgemak van iQurrency is. Binnen 3 minuten vindt er een volledige integratie plaats van iQurrency in Exact. Waardoor je altijd actuele valutakoersen in je boekhouding hebt.

Historische koersen in iQurrency

Naast dat iQurrency dagelijks de valutakoersen in administraties importeert. Biedt iQurrency nu ook de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de historische koersen aan de verschillende administraties toe te voegen. Dit scheelt de gebruiker tijd en geld en biedt eveneens met terugwerkende kracht inzicht en overzicht.

Nieuwe manager business development iQurrency

Dagelijks automatisch actuele valutakoersen in de boekhouding levert grote winst op. Het kan met iQurrency, een handige tool. Gerard-Jan Bentvelzen vertelt over de eenvoud van gelijke munt.