Twinfield adviseert iQurrency voor foutloze valutaberekeningen

iQurrency, het innovatieve online software platform voor valutabeheer, wordt steeds vaker toegepast in de boekhoudpakketten van Twinfield. De wereldwijde wisselkoersen van meer dan 200 munteenheden worden op die manier dagelijks automatisch in het pakket verwerkt. Daardoor is de gebruiker van iQurrency altijd verzekerd van de meest actuele koersen. Dit sluit volledig aan bij de maatschappelijke visie van Twinfield. Werk moet in die zienswijze uitdagend zijn. Routinematige zaken kunnen daarom maar beter worden geautomatiseerd. Daarmee wordt arbeidsschaarste ondervangen, kan talent zich verder ontwikkelen en worden menselijke fouten – die nu eenmaal snel in eenvoudige processen kunnen ontstaan – uitgesloten. Als voorbeeld voor Twinfield geldt iQurrency voor het omrekenen en doorvoeren van valuta’s in het internationale betalingsverkeer. Dat beide bedrijven, die elkaar al 18 jaar kennen, intensief zijn gaan samenwerken op het gebied van valuta-software is dan ook geen verrassing.

Twinfield/iQurrency: the perfect match

De match tussen beide bedrijven werkt in de dagelijkse praktijk perfect. iQurrency sluit met haar toepassing naadloos aan op de behoeften en ambities van het Twinfield boekhoudprogramma. Het complete omrekenen van alle relevante valuta-eenheden gebeurt nu snel, foutloos en accuraat. Menselijke fouten zijn uitgesloten en de dagelijkse koersen worden direct verwerkt, zodat de gebruikers van de diensten altijd over de meest actuele valutawaarden en inzichten beschikken.

Fred Wevers (Partnermanager Twinfield): “Natuurlijk kun je alle valutakoersen handmatig invullen en Excel het werk laten doen. Dan loop je echter wel het risico op menselijk falen. Met iQurrency is dat compleet opgelost. Het programma is dagelijks actueel, automatiseert de processen en levert als meetbare meerwaarde kwaliteit en tijdwinst. Eenmaal gewend, wil je beslist nooit meer anders”.

iQurrency. Meer dan wisselkoersen

De valuta-software van iQurrency gaat verder dan efficiency, foutloze invoer en data integriteit alleen. Door de unieke open structuur van de iQurrency toepassing kunnen snel nieuwe valuta bronnen worden aangesloten. De toegevoegde waarde zit ook in het actueel bijhouden van mondiale marktveranderingen in de financiële sector. Neem bijvoorbeeld de Poolse wetgeving, die verplicht stelt dat de koers van de Poolse Nationale Bank (NBP) gebruikt wordt. iQurrency heeft na klantvragen de gewenste NBP-valutakoersen als standaard functionaliteit in haar softwarepakket opgenomen. Dit proactieve en preventieve gedrag past bij iQurrency’s missie, maar ook bij de ambities van Twinfield. Snel inspelen op veranderingen en altijd up-to-date.

Proef op de som.

Voor financiële professionals die willen profiteren van geavanceerd valutabeheer, biedt iQurrency een risicovrije proefperiode van 1 maand gebruik van het softwarepakket en de flexibiliteit om op elk moment op te zeggen. iQurrency is gecertificeerd volgens ISO 9001/27001, heeft een erkende Twinfield-certificering en kan binnen een snelle operationele implementatie van slechts drie minuten actief bijdragen aan een accuraat en veilig valutamanagement.

Meer informatie is beschikbaar op https://www.iqurrency.com/twinfield/ of neem contact op via de verstrekte contactgegevens, eveneens te vinden in de Twinfield Appstore

*iQurrency – Uw partner voor geautomatiseerd valutabeheer, in samenwerking met Twinfield.