iQurrency: gebruiksvriendelijk en kostenbesparend.

In gesprek met Leandro Garcia; Client Director/Manager Finance Corporate Expansion Trustmoore. 

Bij Trustmoore werken we nagenoeg uitsluitend voor internationale opdrachtgevers en hebben dus dagelijks met vele wisselende valutakoersen te maken. Dat proces is goed geautomatiseerd met software van iQurrency. Daardoor voorkomen we menselijke invoerfouten en besparen we vele kostbare uren aan tijd. iQurrency is wat ik noem “een recht toe, recht aan softwareprogramma”. Het doet op gebruiksvriendelijke wijze wat het moet doen; correct, snel en dagelijks actueel beschikbaar zijn met zo’n 200 wisselkoersen.

We werken het liefst samen met leveranciers die toegevoegde waarde bieden. Met iQurrency worden de processen dagelijks verrijkt en de band verstevigd.

Toch is iQurrency voor ons meer dan alleen een handige tool. De relatie met de ontwikkelaars is op het niveau van een waardevol partnership. Er worden door hen zelf initiatieven ontplooid om de software telkens te verrijken, maar er wordt ook geluisterd naar onze wensen vanuit de praktijk. En niet alleen geluisterd, maar ook doorgevoerd. Een mooi voorbeeld van eigen initiatief is het onlangs aanpassen van de valutawaarden die de Poolse Nationale Bank hanteert en daarmee de gangbare ECB-koersen uitsluit. Door vroegtijdig op dat proces in te spelen wordt onnodig werk en tijdverlies uit handen genomen. Je zou kunnen zeggen dat iQurrency in dat opzicht ook een financieel klankbord voor ons is.

Door iQurrency meer in onze specifieke behoeften op valutagebied te betrekken, wordt de band tussen beide bedrijven sterker. Dat past naadloos in onze visie, waarin we niet met afstandelijke leveranciers, maar liever met betrokken partnerbedrijven willen samenwerken.

Leandro Garcia
Trustmoore. Client Director/Manager Finance Corporate Expansion