Vreemde valuta aanmaken in Exact Online

De mogelijkheden op een rij

Werkt u met Exact Online en doet u zaken buiten de eurozone? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met aanmaken en bijhouden van wisselkoersen. Het bijhouden van wisselkoersen kan handmatig of door een geautomatiseerde koppeling. 

Inlezen wisselkoersen met automatische koppeling

Wilt u het proces volledig automatiseren zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Kies dan voor de mogelijkheid voor het automatisch inlezen van wisselkoersen. Bij het automatisch inlezen hoeft geen bestand te worden geïmporteerd. Het inlezen kan eenvoudig  met de automatische koppeling van iQurrency. Deze online dienst werkt dagelijks automatisch valutakoersen bij in Twinfield en Exact Online administraties. 

Door gebruik te maken van een automatische koppeling gaat het bijwerken van wisselkoersen snel en foutloos. Dit werkt voor meer dan 200 valutawaarden door een koppeling met de ECB en de OER (Open Exchange Rates).

iQurrency in 2 minuten

Een maand gratis proberen iQurrency

Het testen van iQurrency in Twinfield kan met de één maand gratis proefperiode. Bevalt het niet? Dan mag u kosteloos opzeggen. Het testen is erg laagdrempelig omdat u binnen enkele minuten uw administratie(s) kan koppelen en er geen installatie- en opstartkosten zijn.

Zo werkt het…

1.

Maak een account

2.

Connect iQurrency met Exact online

3.

Selecteer uw administraties en valuta’s

Nog niet klaar voor deze geautomatiseerde oplossing?

Valutakoersen bijwerken kan ook handmatig

Wisselkoersen handmatig aanpassen

U kunt handmatig vreemde valuta aanmaken en aanpassen in Exact Online. Navigeer hiervoor naar het wisselkoersenscherm. Dit doet u door de volgende stappen te volgen Financieel > Analyse en resultaten > Valuta > Wisselkoersen. Hier selecteert u de wisselkoers en past u de waarde aan. Ook kunt u hier nieuwe valuta’s aanmaken.

Bespaar tijd en voorkom fouten

U zult ontdekken dat handmatig bijwerken of periodiek importeren telkens een actie van u vergt, waar u op moet letten. Er kunnen fouten optreden of u vergeet het een keertje. Dat kunt u dus voorkomen met onze automatische koppeling. Heeft u toch nog vragen of wilt u meer weten over onze dienst? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.