Twinfield en iQurrency; een winstgevende combinatie

Bij Twinfield geloven we dat routinematige werkzaamheden geautomatiseerd kunnen worden. Daarmee voorkom je menselijke fouten die door verveling kunnen ontstaan. Het omrekenen van valutakoersen is zo’n voorbeeld. Daar heb je goede software voor. Zoals iQurrency, dat al succesvol kan worden gekoppeld aan Twinfield Boekhouden. iQurrency draagt meetbaar bij aan tijdwinst, efficiency en werkplezier.

Misschien is het wennen om het handmatige invoeren en omrekenen niet langer aan een Excelbestand toe te vertrouwen. Maar als je dat eenmaal hebt gedaan, wil je beslist niet meer terug. iQurrency zorgt ervoor dat de koersen dagelijks up-to-date zijn en dat menselijke invoerfouten tot het verleden behoren. Daarnaast houdt iQurrency wereldwijd veranderingen op de financiële markten in de gaten. Zoals de recente situatie in Polen, waar handelspartners worden verplicht om de koersen van de eigen Poolse Nationale Bank (NBP) te hanteren en onze gebruikelijke ECB-koersen aan de kant te zetten. Daar past iQurrency de wisselkoersen preventief op aan en hebben we er geen omkijken naar.

De gebruikers van Twinfield boekhouden zijn tevreden als er een upgrade wordt geboden die werkelijk iets toevoegt. Voor gebruikers met internationale handelsambities is de valuta-tool van iQurrency met zo’n 200 koersen dan ook van wezenlijke meerwaarde.

Fred Wevers.
Partnermanager Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland B.V.