De dollarkoers (USD) aanpassen in Twinfield

Bekijk de 2 opties

Werkt u met Twinfield en doet handelt u met de VS? dan is het belangrijk dat de actuele Euro / Dollarkoers aanwezig is in uw Twinfield administratie. Dit zorgt voor betrouwbare financiële informatie en helpt bij het nemen van juiste beslissingen.

Er zijn verschillende manieren in Twinfield om deze koers te actualiseren.

Optie 1

De Dollarkoers inlezen via een automatische koppeling

Wilt u de Dollarkoers inlezen zonder dat u hier omkijken meer naar heeft? Kies dan voor het automatisch inlezen van wisselkoersen. Het inlezen kan eenvoudig  met de automatische koppeling van iQurrency. Deze online dienst werkt dagelijks automatisch valutakoersen bij in Twinfield en Exact Online administraties zonder dat er een bestand geïmporteerd hoeft te worden.

Door gebruik te maken van een automatische koppeling gaat het bijwerken van wisselkoersen snel en foutloos. Dit werkt niet alleen voor de dollar maar ook voor meer dan 200 andere valutawaarden (middels een koppeling met de ECB en de OER (Open Exchange Rates)).

Bekijk de uitlegvideo (2 minuten)

Optie 2

Handmatig de Dollarkoers aanpassen in Twinfield

Om de USD aan te passen navigeert u in Twinfield naar:  instellingen -> administratie-instellingen -> valuta’s. Hier kunt US Dollar aanmaken op basis van de ISO code (USD). Het aanpassen van de koers kan in het tabblad koersen.