In Twinfield de Yuan (CNY) koers aanpassen

Bekijk de 2 opties

Handelt u met China, dan is het belangrijk dat de actuele Euro / Yuan koers aanwezig is in uw administratie. Valutakoersen die up to date zijn dragen bij aan de betrouwbaarheid van financiële informatie en is essentieel bij het maken beslissingen.

Er zijn verschillende manieren om de CNY te actualiseren.

Optie 1

De CNY EUR koers inlezen middels een automatische koppeling

Wilt u de Yuan koers inlezen zonder dat u hier omkijken meer naar heeft? Kies dan voor het automatisch inlezen van wisselkoersen. Het inlezen kan eenvoudig  met de automatische koppeling van iQurrency. Deze online dienst werkt dagelijks automatisch valutakoersen bij in Twinfield en Exact Online administraties zonder dat er een bestand geïmporteerd hoeft te worden.

Door gebruik te maken van een automatische koppeling gaat het bijwerken van wisselkoersen snel en foutloos. Dit werkt niet alleen voor de dollar maar ook voor meer dan 200 andere valutawaarden (middels een koppeling met de ECB en de OER (Open Exchange Rates)).

Bekijk de uitlegvideo (2 minuten)

Optie 2

Handmatig de chinese Yuan aanpassen in Twinfield

Om de CNY aan te passen navigeert u in Twinfield naar:  instellingen -> administratie-instellingen -> valuta’s. Hier kunt Chinese Yuan  aanmaken op basis van de ISO code (CNY). Het aanpassen van de koers kan in het tabblad koersen.

twinfield euro yuan